Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Reference

4.11.2021

S prací realitního makléře pana Libora Záhumenského z realitní kanceláře Realinvestplus Olomouc jsme byli velmi spokojeni. Ocenili jsme metodu prodeje i profesionalitu při prodeji nemovitostí - chaty a pozemku v Bílovicích u Prostějova. Jednání s námi i kupci bylo spolehlivé a na úrovni. Domluvené termíny vždy přesně dodržel. Doporučujeme jej proto zájemcům o koupi  a prodej nemovitostí.       

Manželé Skulovi  Olomouc

2.6.2022

Libora Záhumenského znám už spoustu let a jeho služeb využívám opakovaně – ať už pro sebe nebo ho doporučuji svým známým. Vždy jsem byl spokojen, resp. mám informace, že byli spokojeni i mí známí. Nejinak tomu bylo i naposledy, kdy pomohl s prodejem RD v Ratajích u Kroměříže. Díky prodeji výběrového řízení bylo dosaženo prodejní ceny, s níž jsme nikdo nepočítali. Když se pak v průběhu dělení pozemků vyskytly na stavebním úřadě neočekávané komplikace, dokázal vymyslet způsob, jak si s nimi poradit a dotáhnout prodej ku zdárnému konci. V případě potřeby se na něj rád obrátím i v budoucnu.

za prodávající Radek Liška

 

11.8.2022

Se službami spol. Real Invest Plus a s asistencí pana Libora Záhumenského jsem byla velmi spokojena. Prodej bytu v Hlubočkách proběhl hladce, doporučená prodejní cena odpovídala mému očekávání. V postatě jsem se nemusela o nic starat, což mi vyhovovalo. Vše mi bylo vysvětleno jasně, mohla jsem se také kdykoliv na vše doptat, pan Záhumenský byl vždy k dispozici a jednání bylo opravdu férové. Je zjevné, že pan Záhumenský má v oboru velkou praxi a dělá pro klienty opravdu maximum. Mohu jedině doporučit, pokud bude potřeba, ráda se opět na p. Záhumenského obrátím.

Kateřina Brussová

 

10.10.2022

Mohu vyjádřit naprostou spokojenost s Vaší prací. Zprostředkování proběhlo bez sebemenších problémů a vše bylo vyřízeno v nadstandardně krátké době. Z Vaší strany šlo o profesionální přístup, bez jakýchkoli prodlev. Je také zjevné, že trh s nemovitostmi je skutečně Vaší doménou a dokážete v tomto ohledu klientům velmi dobře poradit. 

Markéta Alexová

 

20.2.2024

Chtěl bych Vám ještě jednou moc poděkovat zda zprostředkování prodeje mého bytu v Olomouci. Vašim vystupováním, znalostmi v oboru a komunikativností opravdu vykonáváte profesionální práci nejvyšší kvality. Budu rád, když Vás budu moct doporučit mým přátelům a známým. Ještě jednou moc děkuji.

Roman Vincibr

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci